Trollvann 2.jpg

Avlyst – Afterski 4. mars

Det er dessverre for få påmeldte til å gjennomføre dette arrangementet. Tur- og Festkomiteen ser seg dessverre nødt til å avlyse lørdagens afterski.

Tur- og Festkomiteen ønsker alle velkommen til afterski lørdag 4. mars på Trollvann! Vi har booket Trollvannsstua fra 17:30 til 23:00 for ÅrvollBrinken. Det blir felles avreise for de som ønsker å gå på ski til Trollvann fra Brinken kl. 16:30. Ta med ski/ake-brett og bli med på lek og morro! Store og små får suppe med brød fra kl. 17:30.

Påmelding skjer ved betaling på Vipps til vår gode nabo Endre Herfindal på 900 33 597. Husk å merk betalingen med navn og antall barn/voksne. Pris for mat og husleie: 100,- per voksen og 50 per barn. Øl, vin og mineralvann kjøpes av den enkelte på Trollvann.

Vi håper så mange som mulig vil delta, og anbefaler at barn hentes/drar hjem i 20-tiden. Ved interesse fra flere kan vi bestille en maxitaxi.

Påmelding skjer snarest og senest tirsdag 28. februar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>